Het is er weer bijna de tijd voor: 1999 nummers aftellen om voor de 199.000ste keer Bohemian Rapsody te horen, en dat is dan ook zo’n beetje het enige ‘oud normale’ wat nog over is gebleven. Een journaaloverzicht, dat al het hele jaar bekend is. Een sportoverzicht met lege tribunes; sfeervol als een culinaire uitspatting bij TL-licht.

Had me dit jaar heel anders voorgesteld toen ik een paar jaar geleden weer begon met een creatieve tak van sport die ik als kind heel veel beoefende: m’n fantasie visueel vormgeven. Creativiteit kent vele uitingsvormen, ik heb er meerdere beoefend, maar helemaal niets haalt het bij penselen en verf: ik wil nooit, never, ever meer wat anders.

Na een vliegende start dit jaar waar bijna alles wat ik verzon leek te werken, werd alles om de welbekende reden zo goed als stopgezet. Een deprimerende periode, met dito voortuitgang. Maar…*hoog zelfhulpboek, haardtegel, Oprah Winfrey-gehalte* misschien dat deze crisis ook een kans biedt die ik niet voor mogelijk had gehouden!


Het vrije werk is nu mijn 100% focus en ga daarmee internationaal de boer op voor meer exposure. Heb het werk opgesplitst in een aantal series, met natuurlijk 2020,; en wat werk geschrapt. Barst bijna uit m'n voegen van inspiratie en hoop op een beter 2021. Het zal allesbehalve makkelijk zijn, maar we gaan het toch proberen!

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.