Vakantie in eigen land? Salland!


WISSELEXPOSITIE: TUSSEN KUNST EN KITS


In de zomervakantie elke dinsdag tot en met vrijdag kunst voor volwassenen: Meat Me. Van zaterdag tot en met maandag kunst voor kinderen: Den Nul tot Negen. Op je gemak kijken, maar dat vermoeiend vinden met kleine kinderen? Kapitein Kits staat paraat deze zomervakantie!

In Den Nul, gelegen tussen Deventer en Zwolle, zullen ouders en kinderen zich geen moment vervelen; een heerlijke uitvalsbasis voor vakantie in eigen land of een dagje uit!  Liefhebbers van kunst zijn van harte welkom in het atelier, waar het thema onschuld en puurheid Leitmotiv is. Naast de bestaande collectie, zal ook nieuw werk geëxposeerd worden.

In de directe nabijheid van Atelier D+ O kunnen kinderen zich heerlijk vermaken op wiebelbruggen, trampolines of in de waterspeeltuin. Mochten beide ouders in het atelier willen kijken, dan staat kapitein Kits paraat! Hij vertelt graag over zijn ondeugende kaketoe Niño, of vraagt kinderen te helpen de sleutel van zijn schatkist te zoeken. Kapitein Kits is buiten de zomervakantie ook kapitein voor de klas en beschikt over pedagogische skills/VOG. 


                                                                                     Kapitein Kits en Niño


TUSSEN KUNST EN KITS

Vanaf 6/7/2020 tot en met 30/8/2020 elke dag van 14.00 tot 18.00. 


MEAT ME 

Elke dinsdag tot en met vrijdag in de zomervakantie (van 14.00 tot 18.00 uur) 

Reservering Kapitein Kits (voor deze expo op vrijdag) van 14.00 tot 17.30, uitsluitend op afspraak.

Collecties: 

Vrij werk

Kunst voor de keuken


DEN NUL TOT NEGEN

Elke zaterdag tot en met maandag in de zomervakantie (van 14.00 tot 18.00 uur) 

Kunst voor kinderen

Reservering Kapitein Kits (voor deze expo zaterdag en zondag) van 14.00 tot 17.30, uitsluitend op afspraak.


Uiterlijk VOOR 11.00 's ochtends graag een aankondiging sturen met verwachte aankomsttijd, we houden de RIVM-richtlijn aan. Het atelier is goed geventileerd.In het geval van een aankoop, toasten we met een glas bubbels en een huisgemaakt borrelhapje!

Barbera, Atelier D+ 0

Kapitein Kits

Niño


Toegang is gratis. Er is geen enkele aankoopverplichting, maar serieuze interesse in het getoonde werk wordt op prijs gesteld. 
 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.