Voor de eerste drie ouderparen die na 20 maart het geboortekaartje van hun dan geboren wondertje komen inleveren, stelt Atelier D+ O drie gepersonaliseerde geboortebordjes beschikbaar. Vis je er net naast, of geen geboorte te vieren? Niet getreurd, kom dineren 'uit de muur' voor de feestprijs van 5 Euro per persoon. Pasta's & Paintings, welkom in het atelier! 

18/3: Vanwege de indamming van het Coranavirus zijn alle diners met open tafelschikking geannuleerd; de gereserveerde data voor gezelschappen met een bekend sociaal circuit blijven tot nader order staan.  


23/3 Ook onderstaande festiviteiten komen te vervallen, met betrokkenen die gereserveerd hebben wordt contact opgenomen.  
De gelukkige ouder(s) komt het geboortekaartje persoonlijk afleveren bij Atelier D+ O als de baby na 20 maart geboren is, de actie loopt tot aan het einde van de lente op 21 juni 2020. Geef de voorkeur aan voor een lammetje, kuikentje (of een ander diertje/figuurtje dat in ontwikkeling is) de kleur van het bord, een mat of glanzend exemplaar. 

Een paar weken later ligt het handgemaakte, genummerde bord te wachten op een mooie plek in de babykamer! Een uniek cadeau, voor een uniek moment, voor een uniek nieuw mens!

PASTA'S & PAINTINGS


Lekker eten is een grote inspiratiebron voor ATELIER D+ O, niet alleen vanwege persoonlijke voorkeur of opgedane ervaring, zoals het verzorgen van tourcatering voor artiesten/crew door heel NL, maar ook door de hommage aan alles wat groeit en bloeit voordat het onze smaakpapillen beroert. 

Het verstilde eerbetoon op borden is een moment om letterlijk stil te staan bij wat de natuur ons zo gul schenkt, vandaar dat we in het feestelijke voorjaar 'uit de muur' gaan eten!ETEN UIT DE MUUR

Schuif voor de feestprijs van 5 Euro pp aan de atelier-tafel aan voor een pasta-menu naar keuze; in elk menu zitten zitten ingrediënten zoals op de borden afgebeeld. Het is helaas niet mogelijk a la Carte te eten of met allergieën rekening te houden. Bij deelname van minimaal drie personen zal de happening doorgaan, de maximale deelname is  zes, leeftijd 18+

Eenmalige Actie

Stuur een mailtje en laat weten met hoeveel personen je komt en voor welk menu. Zodra het minimale aantal van drie personen is bereikt, ontvang je een bevestiging. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden te laten deelnemen, is meer dan een keer inschrijven niet mogelijk, om 18.00 uur wordt de eerste gang geserveerd. De eenmalige actie loopt vanaf 21/3 tot en met 21/6, aanmeldingen na deze datum kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen. Er is slechts een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar, dus vol is vol!

 

MENU 1     8/5/2020 VOL      

(Ook geschikt voor vegetariërs) 


Pasta met paddenstoelen, truffel, parmezaanse kaas &

Bieten Carpaccio met dressing van gepofte knoflook, druivenpitolie en frambozenazijn

Verrassingstoetje 


Tafelwater, glas Zweigelt (Oostenrijk) 


MENU 2    ZATERDAG 11/4/2020 VOL


Pittige pasta met tonijn, chili, parmezaanse kaas &

Komkommersalade met citrusdressing en tuinkers

Verrassingstoetje 


Tafelwater, glas droge Riesling (Duitsland)

  Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.