Het is het thuis waarin de geur van gehaktballen hing zoals alleen moeder die kon maken. Het is de logeerkamer waar je de walm van L'Air du Temps nog ruikt als oma bleef logeren. Het is de sleutelbos met beertje die rammelde als de deur openging. 


MONUMENT


Je huis in 3D op een wandbord is een herinnering die je altijd meeneemt. Een met verfgeur, omdat je trots op je nieuwe droomhuis bent. Een wat versere, toen het dressoir moest plaatsmaken voor een speelhoek. Een recente, als je met oog op kleiner wonen een tastbare herinnering aan de tijd van toen wilt hebben. Kortom: maak met een wandbord van je huis een monument.HOE WERKT HET?


Stap 1

Het begint met een foto van de voor-, zij-, of achtergevel van de woning, of een aangepaste versie voor een appartement of tussenwoning/twee onder een kap. We overleggen over de zaken als de kleur van het bord. lichtval en invalshoek/perspectief, hier in het atelier of per Skype/telefoon/mail. 


Stap 2 


Vervolgens stuur ik de eerste digitale impressie, waarna we de details inkleuren over zaken als eventuele beplanting en belettering.


Stap 3


Ten slotte maak ik de volledige artist impression. Na akkoord, wordt het unieke bord aan de muur gemaakt!Appartemen

Zoals op het voorbeeld kan het hele gebouw worden afgebeeld. In het geval van de bijzondere architectuur van Rem Koolhaas’ Byzantium, een voor de hand liggende keuze. Ook de entree van het gebouw, of een (dak)terras/balkon met eventueel raampartij waarop vele zonnige uurtjes zijn doorgebracht, is een optie. In overleg bepalen we wat het beste is om uit te beelden. 


Tussenwoning/ Twee onder een kap.Voor wat betreft het voorbeeld is het makkelijk; de twee regenpijpen scheiden het huis van de van naburige woningen, waardoor het uitlichten van het huis voor de hand ligt. Ook een onopvallende kleur aan weerszijden van het huis, maar in contrast daarmee het af te beelden huis in authentieke kleuren is een alternatief. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, te veel om hier op te noemen, maar je krijgt een idee. 


Prijs 299,-- inclusief btw. Ook erg leuk om (gezamenlijk) cadeau te geven! Geleverd in een mooie cadeauverpakking met ondertekend certificaat van Echtheid. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden op info@atelierdennul.nl