WONDEREN BESTAAN

Dan zit je opgehokt chagrijnig te zijn, er zijn geen bezoekers vanwege Corona, maar dan ontstaat er letterlijk een wonder.

Lees Meer  
DUBBELE MORAAL

Dubbele Moraal; ook vandaag de dag weer onverminderd actueel met de vele voorbeelden van 'do as we say, not as we do.' Het is de schaamlap van de macht. Ik heb er een paar schilderijen over gemaakt.

Lees Meer  
DENKEN

Kinderen hebben een waarom-fase en komen daar ook weer uit, bij mij is dat vrij slecht gelukt. Vandaar Terugblikken op een deel van wat ik wezenlijk ben, dit jaar is daar bij uitstek geschikt voor.

Lees Meer  
ACID

Pump up the Volume Pump up the Volume Pump up the Volume Dance! Dance!

Lees Meer  
WAT EEN JAAR!

Covid 19, Corona, Mondkapjes, Corona, Latex Handschoenen, Covid 19, Lockdown, , Covid 19, Handgel, Vaccin, Corona; Ventilatie, Corona...zo ongelooflijk klaar met dit jaar, hoop op een beter 2021!

Lees Meer  
DEN WIE?! DEN WAT?! DEN NUL!!!!

Een dagje Den Nul, het zal geen bucketlist-kraker zijn, maar verrassend genoeg is een dag eigenlijk nog te kort voor de ontdekking van dit IJssel-paradijs. Ssssst....Geheimtip!

Lees Meer  
DE KRAAMKAMER

Alles over werk dat in ontwikkeling is, dat net klaar is en zaken die op stapel staan.

Lees Meer  
TUSSEN KUNST EN KITS

Vogels, vissen, waterspeeltuin, een natuurbad, heerlijke horeca en een originele wisselexpositie met kunst voor kinderen en volwassenen. Vakantie in eigen (Sal)land, hoezo second best?

Lees Meer  
VERKOOPADRESSEN GEBOORTEBORDJES

Niet alleen in het atelier, maar ook bij een aantal speciaalzaken zijn de 3D geboortebordjes verkrijgbaar. Stel zelf je bordje samen met het stappenplan.

Lees Meer  
PRIJZEN + FEESTDINER!

Atelier D+ O is geboren en dat vieren we in het seizoen van het nieuwe leven. AANVULLING ALS GEVOLG VAN CORONA-RICHTLIJN. .

Lees Meer  
EEN BEETJE VAN MEZELF, EEN BEETJE VAN OPA EN OMA

Deze opa en oma wisten precies wat ze wilden! Over een koala op een knalrood bord hadden ze een duidelijk idee en daarvoor werd stad en land afgezocht: het resultaat is een mooie co-productie!

Lees Meer  
MINIATUUR AAN JE MUUR!

Je huis als miniatuur laat zich in een woord samenvatten als ontroerend goed. Geen schrijffout, want je huis is meer dan een object, opstal of belegging...

Lees Meer